U bent hier:

Lieven Scheire - Live in nerdland: DNA

Lezing of congres Wetenschap

"Een entertainende theaterlezing over de menselijke genetica en hoe die heel binnenkort ook joux leven gaat veranderen."
Het gaat razendsnel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor je uit en vertelt er alles over. In deze theaterlezing heeft hij het over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Met zijn enthousiasme voert hij jou door de wonderlijke wereld van de wetenschap vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-upcomedian zal zelfs een leek wetenschap zonder meer interessant gaan vinden.
Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom.
Videofragmenten:
Golden State Killer
(fragment uit Live in Nerdland: DNA):
https://youtu.be/UtfoyLy0ma0
Genderselectie
(fragment uit Live in Nerdland: DNA):
https://youtu.be/WMb-lCt1pJU
My Friend Again
(fragment uit Live in Nerdland: DNA):
https://youtu.be/4Zg62RnSXng
Caesar is overal
(fragment uit Live in Nerdland: DNA):
https://youtu.be/mDx32KCaLgI

“Lieven Scheire is een heldere, grappige en bevlogen spreker in zijn theatercollege over dna.” – algemeen dagblad (nl) ★★★★★

De vermelde prijzen zijn de prijzen aan de kassa. De voorverkoop is telkens 2 euro minder. In de prijzen zitten ook steeds een gratis drankje naar keuze en een deelname aan een tombola met diverse prijzenpakketten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC Den Bussel
Haachtsebaan 54
3140 Keerbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 20,00 €; Leden lidorganisaties deMens.nu: 21,00 €; Niet-leden: 22,00 €
€ 20,0
Reservaties
Organisatie Vrijzinnige Vrouwen Tremelo-Keerbergen
Contact 0495533320
Links
Trefwoorden lieven scheire, wetenschap voor iedereen, DNA, standup comedy, theaterlezing