U bent hier:

Lieven Scheire | Live in Nerdland: DNA // Nieuwe datum

Theatervoorstelling Humor comedy

Live in Nerdland: DNA
Een entertainende theaterlezing over de menselijke genetica en hoe die heel binnenkort ook jouw leven gaat veranderen.
Het gaat razendsnel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor je uit en vertelt er alles over.

In deze theaterlezing heeft hij het over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Met zijn enthousiasme voert hij jou door de wonderlijke wereld van de wetenschap vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-upcomedian zal zelfs een leek wetenschap zonder meer interessant gaan vinden. Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom.

Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 15 mei 2020 naar 29 mei 2021. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers werden gecontacteerd via mail.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Capitole Gent
Graaf van Vlaanderenplein 5
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 26,00 €; ADD: 28,00 €
€ 26,0
Organisatie Live Comedy
Trefwoorden lieven scheire, theatervoorstelling, wetenschap, DNA, genetica