U bent hier:

Liefde in de hoofdrol

+1 punt

Concert Amusementsmuziek

SASHA & DAVY
Liefde in de hoofdrol…
Sasha & Davy zingen hun Nederlandstalige hits in combinatie met de ’60 hits uit hun conceptalbum ‘In the jukebox’
De Nederlandse Sasha Rosen (1978) en Vlaamse Davy Gilles (1976) leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over. Later volgden de kaskrakers Sneeuwwitje, Mamma Mia en Grease. Telkens vonden ze elkaar op het toneel in een passionele omarming. Ook achter de schermen ontvlamde de liefde en fictie werd werkelijkheid in de zomer van 2010. Sasha en Davy stapten in het huwelijksbootje. Nog geen jaar later werd hun eerste zoontje geboren: Beau. In april 2014 werden ze opnieuw trotse ouders van hun 2e kindje: dochter Noa.
Mamma Maria, Onafscheidelijk en Een zomeravond met jou, waren een aantal van de eerste hitsingles uit het debuut album Onafscheidelijk van dit muzikale echtpaar.  Op het vijfde album In the Jukebox staan allemaal klassiekers uit de jaren '60. Op aanvraag van de fans is dit leuke concept album tot stand gekomen, met nummers als oa Jambalaya, Stand by me, My girl, Suspicious minds  en Always on my mind.
Zonde van de tijd, Blijf geloven en Radio zijn de oa eerste hitsingles uit hun zesde album Radio dat in mei 2019 uitkwam. Davy componeerde alle liedjes van dit album. Deze zijn vaak te horen bij Radio 2 en één voor één scoorden ze hoge noteringen in de Vlaamse Ultratop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ontmoetingscentrum
Aalbekeplaats
8511 Aalbeke (Kortrijk)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 55+
Prijs
Basistarief: 10,00 €

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 2,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie OC Aalbeke
Trefwoorden vivavlaanderen

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS