U bent hier:

Lichtfeest

Lissewege, het ‘witte’ polderdorp, wordt in het weekend van 17 en 18 augustus nog een tikkeltje gezelliger. Voor de 20ste keer staat het dorp in het teken van het licht. Samen met de inwoners van Lissewege en tal van artiesten wordt een feestelijke verjaardagseditie voorbereid.
LICHTFEEST FEEST
Op vrijdag- en zaterdagavond start het 20ste Lichtfeest om 21u30 met een spetterende ceremonie aan de Onze-Lieve-Vrouw-Bezoekingskerk. Iedereen wordt uitgenodigd zijn sterretjesvuurwerk, dat ter plaatse verdeeld wordt, tegelijk aan te steken. Samen zorgen we voor het "grootste" vuurwerk dat ooit in Lissewege werd aangestoken.

PROGRAMMA
Het publiek mag zich verder verwachten aan een combinatie van honderden kaarsjes aan de ramen, muziek, vuurinstallaties, lichtkunst en straattheater, die samen voor een intieme en gezellige sfeer zorgen. Het is uitkijken naar het wandelend feestjesfeest, het vuurlandschap van de Vuurmeester, de magische tuin van Zazzu en veel meer.

PRAKTISCH
Het hele programma speelt zich af langs een feeëriek parcours en is doorlopend te zien tussen 21.00 en 23.30 uur. Alles is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kerk Lissewege
Onder de Toren
8380 Lissewege (Brugge)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 17 augustus 2018 tot 18 augustus 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Brugge Plus vzw
Links