U bent hier:

Lezing Wouter Deboot - Dwars door Oceanië

+1 punt

De lezing van Wouter Deboot wordt uitgesteld. Had u al een ticket besteld?
We houden u op de hoogte van de nieuwe datum, en bieden u dan de mogelijkheid om uw gekochte ticket om te ruilen, of een terugbetaling te vragen.
Iedereen Beroemd-reporter Wouter Deboot fietste 7000 kilometer door het verste continent ter wereld, van het tropische noorden in Australië tot het meest zuidelijke punt van Nieuw-Zeeland. Op deze helse tocht door zowel bloedhete als winterse natuurlandschappen, en langs befaamde kustwegen, kruisen kleine en grote verhalen als vanzelf zijn pad. In zijn lezing neemt hij ons op sleeptouw door dit fascinerende continent en vertelt hij ons over zijn hang naar avontuur. Hij brengt ons vooral ook menselijke verhalen, die een intrigerende kijk bieden in een werelddeel ver van ons bed, maar met thema’s die ook hier bekend in de oren zullen klinken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Gemeentelijk Theatercentrum Zwevegem
Otegemstraat 18A
8550 Zwevegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 5,00 €

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 1,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Bibliotheek Zwevegem
Contact bibliotheek@zwevegem.be
056 76 59 00

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS