U bent hier:

Lezing over immuniteit door Servaas Bingé

+1 punt

Dr. Servaas Bingé start deze webinar met een virtuele ’meet & greet’ met het coronavirus. Je komt te weten hoe het virus werkt en wat er met je lichaam gebeurt bij een besmetting. De focus van de webinar ligt op het bewaken van je immuunsysteem. Er doet hierover veel de ronde; Servaas Bingé onderscheidt feiten van fabels.
Wat staat er op het programma? Je krijgt een spoedcursus ‘gezonde levensstijl’ en leert over het verband tussen voeding, inflammatie en een gezonde darm. Servaas verklaart hoe stressreductie, slaap, beweging en sociale factoren het functioneren van je immuunsysteem sterk beïnvloeden. Wat met populaire voedingssupplementen zoals zink en vitamine C. Overbodig of aanbevolen? Servaas demonstreert het belang van de bekende strategieën zoals het wassen van de handen en het gebruik van mondmaskers.

Servaas Bingé vat scherp en onderbouwd samen wat je zelf kan doen om je immuunsysteem te bewaken. Sterk aanbevolen!

Bij deze lezing kan je geen vragen stellen. Inschrijven kan tot 5 maart 12.00 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458
9420 Erpe-Mere

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Trefwoorden online, onlinelezingEM

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS