U bent hier:

Lezing: Lang leve de insecten! (Lille)

Insecten kunnen meestal maar op weinig sympathie rekenen. Geheel te onrechte, want zij zijn de olie die onze natuur gesmeerd doet lopen. Jaja, ook in de tuin en zelfs binnenshuis! Ieder plekje op aarde hebben ze weten te veroveren en dat heeft geleid tot een onmetelijke diversiteit van kleuren, vormen en levensstrategieën. Op zich is dat al boeiend genoeg, maar het wordt pas interessant als we hun belang voor mens en technologie onder de loep nemen. Laat je verbazen door de prachtige macrofoto’s en heerlijke “ma hoow sèg”- verhalen.

Prijs

Gratis deelname.

Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Info

Links
Waar Bibliotheek Lille
Kerkstraat 22
2275 Lille
Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties Inschrijven Inschrijven Inschrijven
Organisatie Natuurpunt Lille
Contact nicopaepen@telenet.be
0475 55 58 35
Trefwoorden Bijen, Vlinders, erkend SCVW, Natuurpunt, kevers, Soorten, Insecten en ongewervelden, Libellen, Corona-proof