U bent hier:

Lezing: Gustave Van de Woestyne. Leven en werk - VOLZET !!!

‘Schilderen moet ge doen, en veel!!’ Naar aanleiding van de collectiepresentatie Gustave Van de Woestyne focust Johan De Smet, hoofd tentoonstellingen in het MSK, op het artistieke werk van de kunstenaar en de manier waarop zowel hijzelf als zijn broer Karel van de Woestijne getuigden over het artistieke werk dat Gustave voor, tijdens en na de Eerste Wereldoorlog heeft gemaakt.
Dr. Johan De Smet is hoofd tentoonstellingen in het MSK Gent en gespecialiseerd in Europese beeldende kunst uit de periode 1789-1940. Hij is auteur van diverse overzichtswerken en artikels over deze periode, en werkte mee aan verschillende tentoonstellingen in en buiten het MSK.

Wanneer
Wo 28.10 om 18 uur

Ingang
Via de Hofbouwlaan 28, 9000 Gent

Prijs
De lezing is gratis.

Inschrijven
Inschrijven verplicht via msk.educatie@stad.gent

Praktisch
Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar. In onze shop is een James Ensor-mondmasker te verkrijgen voor 10 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Museum voor Schone Kunsten Gent (MSK)
Fernand Scribedreef 1
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 28 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Contact +32 9 3236700