U bent hier:

Lezing 'Geef darmkanker geen kans' door Dr. Luc Colemont

Lezing of congres Gezondheid en zorg

Iedere dag verliezen vijf families in Vlaanderen iemand aan darmkanker. Nochtans kan deze ziekte vroegtijdig opgespoord worden en is in dat geval de kans op genezing groot. Er bestaat jammer genoeg nog een groot gebrek aan kennis over dit onderwerp en de mythes en misverstanden zijn nog wijd verspreid.
Wist je dat het acht tot tien jaar duurt voordat een kleine poliep eventueel uitgroeit tot een kwaadaardig gezwel? Wat zijn de symptomen van darmkanker? Wat is de rol van een gezonde levensstijl? Is het altijd erfelijk of familiaal?

Op deze en vele andere vragen geeft Dr. Colemont een duidelijk en helder antwoord in mensentaal. Een boeiende uiteenzetting, met een lach en een traan, die slechts één doel voor ogen heeft: minder leed door darmkanker, meer gezonde levensjaren.

Dr. Colemont was bijna 28 jaar maagdarmspecialist in het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen en is al bijna twee jaar fulltime werkzaam bij vzw Stop Darmkanker. Hij is een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland en strijdt samen met de vzw Stop Darmkanker al jaren tegen deze sluipmoordenaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Zaal Boekelheem
Stationsstraat 3
2250 Olen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 28 november 2017
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Dienst vrije tijd Olen
Contact 014 21 99 90
Trefwoorden gemolen