U bent hier:

Lezing : Een nieuwe tijd, een nieuwe toekomst, een nieuwe visie op genezing en op het doel van ons leven

Lezing of congres Persoon en relaties

Een nieuwe wereld ontwikkelt zich zeer snel achter de schermen van de oude.
Zichtbaar voor mensen met een open mind, onzichtbaar voor degenen die zich vastbijten in een oude visie op de werkelijkheid.
Een nieuwe realiteit impliceert een nieuwe visie op genezing en op het doel van ons leven. Dat doel wordt geformuleerd als de realisatie van onsterfelijkheid op alle niveaus van wie we als mens zijn.
Die weg ligt open voor iedereen en impliceert daardoor nieuwe vormen van genezing, voor iedereen toegankelijk, iedereen die bereid is de nodige eenvoudige dicipline op te brengen.
In de lezing geven we een eerste aanzet om vanuit een vernieuwde visie aan de slag te kunnen gaan met onze eigen ontwikkeling en genezing en zo deel te worden van de toekomst


Door Eric Schneider

Eric Schneider is psycholoog. Na het bestuderen van diverse therapeutische benaderingen richtte hij zich vooral op NLP waarin hij sinds 1988 trainingen geeft als internationaal erkend NLP-trainer. Daarnaast gaat zijn aandacht vooral uit naar een groter inzicht in het individueel en structureel functioneren van de mens. Hij bestudeert daarom ook verschillende filosofieën, diverse metafysica´s en ontwikkelde een duidelijk inzicht in de psychologie van de spirituele ontwikkeling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Wijkcentrum De Bestemmeling
Florent van Cauwenberghstraat 1 - 5
2500 Lier

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 25 september 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 11,00 €
€ 11,0
Organisatie De kleine bron
Contact info@dekleinebron.be
0486 20 19 26
Links