U bent hier:

Leven voor de lens

Tentoonstelling Fotografie

Ann Coppens bracht in 2019 samen met Moerbekenaar Patrick Dieleman het boek ‘Leven voor de lens’ uit. Het brengt een greep uit het werk van Ann, waarbij de teksten van Patrick andere realiteiten naar boven halen, die ook in het beeld verscholen liggen.
Ann Coppens uit Sint-Gillis-Waas heeft zich in goed vijf jaar tijd ontwikkeld van beginneling tot natuurfotografe van wereldniveau. Getuigen daarvan zijn de prijzen die ze behaalde op internationaal vlak. Met tweemaal goud en eenmaal zilver – drie jaar op rij - in de categorie ‘Wildlife’ van de European Professional Photographer of the year awards, vestigde ze een Belgisch record. Eind 2018 ontving ze de titel van Master Qualified European Photographer. Dit is het hoogste kwaliteitslabel dat een fotograaf kan bekomen.
Ze slaagt er in om haar foto’s een verhaal te laten vertellen. De emoties van dieren weergeven en hun persoonlijkheid uitlichten zijn de hoofdpijlers in haar werk. Ze is steeds op zoek naar het ultieme ogenblik waarin actie en lichtinval elkaar versterken. Haar landschapsfoto’s weten rust en eenvoud te vatten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Moerbeke
Statiestraat 4
9180 Moerbeke-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie De Bib i.s.m. de Cultuurraad