U bent hier:

Leven in de stokerij: vaststelling door Douane & Accijnzen

Het Jenevermuseum maakt zijn eigen jenevers en likeuren volgens aloud recept in een authentieke laat-19de-eeuwse, vroeg-20ste-eeuwse stookinstallatie.
Kom het zelf meebeleven met onze meester-stoker en leerling-stoker!
Na de eerste stookbeurt of ruwstook krijgt onze meester-stoker bezoek van de beambten van Douane & Accijnzen die de nodige vaststellingen komen doen. Wil je graag weten wat zij precies vaststellen, zorg dan dat je er zelf bij bent.
In 2019 en 2020 wordt onze meester-stoker elke dinsdag en vrijdag bijgestaan door onze leerling-stoker.

Al deze data zijn steeds onder voorbehoud!
Houd de website in de gaten voor eventuele wijzigingen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Jenevermuseum
Witte Nonnenstraat 19
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Organisatie Jenevermuseum
Contact jenevermuseum@hasselt.be
+32 (0) 11 23 98 60
Trefwoorden Hasselt, alcohol, HASSELTSE JENEVER, jenever, jenever degustatie, alcohol stoken, ambacht, Jeneverstokerij, stookproces, bezoek aan stokerij