U bent hier:

Let's Sushi

In navolging van het groot succes van vorig jaar, staat ook dit jaar de Japanse Tuin weer een weekend in het teken van sushi. Onder de naam “Let’s Sushi” worden dit jaar wederom 2 dagen gewijd aan Japanse lekkernijen. Ben jij ook een fan van maki, nigiri en temaki? Dan kun je 18 en 19 mei zeker niet ontbreken in de Japanse tuin.
Naast sushi zijn er ook veel andere Aziatische gerechten te koop en worden er beide dagen workshops gehouden. Bovendien is de Japanse Tuin natuurlijk gewoon te bezichtigen, zo geniet je zowel van heerlijk eten als een prachtige omgeving.

Let’s Sushi wordt dit jaar wederom georganiseerd in samenwerking met het team studenten waarmee we vorig jaar een fantastisch resultaat boekten. We hopen er wederom een groot feest van te mogen maken, en zoals bij alle feesten is een goede voorbereiding de sleutel voor succes. Koop je tickets vooraf vanaf 23 februari 10:00 voor:

Zaterdag
https://letssushizaterdag18mei.eventbrite.nl

en/of

Zondag
https://letssushizondag19mei.eventbrite.nl

Op beide dagen is de tuin vanaf 10:00 open, de foodstands openen om 12:00. Gelieve de informatie op de ticketpagina aandachtig te lezen zodat u de juiste tickets kiest. Inschrijven voor de workshops is verplicht, hierover volgt meer informatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Japanse Tuin
Gouverneur Verwilghensingel 23
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 18 mei 2019 tot 19 mei 2019
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Senioren 65+, groepen van meer dan 15 personen: 4,50 €; Studenten met studentenkaart: 1,00 €; Kinderen tot 12 jaar; UiTpas Hasselt; Klasse Lerarenkaart; cosplay; Riebedebie pas: 0,00 €
€ 6,0
Contact japansetuin@hasselt.be
011 23 96 66
Links
Trefwoorden japanse tuin, Japanse Tuin Hasselt, UitpasHasselt, toerisme limburg, visitlimburg

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS