U bent hier:

Let’s Do it! - Elise Caluwaerts, Wilfried Van den Brande & Kim Van den Brempt

Concert Klassieke muziek

The sassy and sophisticated life and music of Cole Porter.
In ‘Let's Do it8’ nemen sopraan Elise Caluwaerts, bas-bariton Wilfried Van den Brande en Kim Van den Brempt u mee op een fascinerende tocht doorheen het leven en de muziek van de Amerikaanse songwriter Cole Porter (1891-1964).

Sassy and sophisticated - pikant en uitermate stijlvol – zijn begrippen die perfect van toepassing zijn op Cole, die als personage regelrecht uit ‘The Great Gatsby / Roaring Twenties lijkt weg gestapt.

Cole Porter schreef tekst en muziek voor ruim 700 songs, waarvan er meer dan 30 onsterfelijk zijn geworden. Wilfried, Elise en Kim verrassen met ‘Night and Day’, ‘Love for Sale’, ‘I’ve Got You under My Skin’, ‘Ev’ry Time We Say Goodbye’, ‘Begin the Beguine’, ‘Let’s Do It, Let’s Fall in Love’, ‘Anything Goes’, ‘C’est Magnifique’, ‘Don’t Fence Me in’, ‘It’s De-lovely’ en ‘What Is this Thing Called Love?’

Wilfried Van den Brande, die een doctoraat in de kunsten schreef over Porters nalatenschap, meer dan 300 Porter songs vertolkte en de documentaire 'Looking for Cole' voor EuroArts produceerde, vertelt met sprankelende anecdotes over het ontstaan van de songs en het rijke leven van de componist. Elise Caluwaerts vertolkt Porters songs op een manier die de wereld van Ginger en Fred, Grace Kelly en Bing Crosby tastbaar maakt. Ze tovert niet enkel vocaal maar doet dit ook met 'dancing feet'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar de VELINX
Dijk 111, bus 2
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 18 maart 2018
Prijs
Basistarief: 14,00 €; Vriend: 10,00 €
€ 14,0
Reservaties
Organisatie de VELINX
Contact tickets@develinx.be
012 80 00 40