U bent hier:

Lessen en verhuur zeilen in Mechelen (De Nekker) - PELICANSCHOOL.BE

8 jaar

Sportactiviteit Zwemmen en watersport

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze drie locaties. Windsurf-, zeil- en SUP school De Nekker is gelegen aan het prachtige surfstrand in het provinciaal sport- en recreatiedomein De Nekker te Mechelen.
In het nabijgelegen watersportgebouw kan je je omkleden in de kleedkamers en gebruik maken van de sanitaire voorzieningen (douche, wc). In de cafetaria kan je tijdens de middag of na de activiteit een drankje of snack nuttigen en gezellig napraten over de belevenissen op het water.

Wie nog nooit gezeild heeft, kan in onze school de basistechnieken aanleren via een introductieles. Wanneer men na enkele introductielessen zelfstandig kan varen, kan men deelnemen aan onze vervolglessen op zaterdagmiddag of kan men materiaal huren tijdens één van onze huursessies.

Wie zeer snel vorderingen wil maken, kan best kiezen voor een privéles.

Op onze website kan je alle informatie terugvinden over zeilen in onze school! Ben je van plan om meerdere lessen zeilen te volgen? Bekijk dan zeker eens onze promopakketten!

Zodra je op het water bent, kan je genieten van de prachtige natuur waarin deze vijver zich bevindt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker
Nekkerspoel-Borcht 19
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 40,00 €
€ 40,0
Reservaties
Organisatie pelican school
Contact info@pelicanschool.be
0473 62 99 16
Trefwoorden wijk__nekkerspoel, lessen optimist, lessen zeilen, initiatie zeilen, zeillessen, cursus zeilen, cursus optimist, de nekker, mechelen, leren zeilen, Bevestigd2020
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Lessen en verhuur zeilen in Mechelen (De Nekker) - PELICANSCHOOL.BE op UiTmetVlieg.be