U bent hier:

Lessen Aikido Musashi Halle

6 jaar

Sportactiviteit Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Op dinsdag 3 september starten we terug met het nieuwe Aikido seizoen. Aikido is geschikt voor jong en oud. Aansluiten kan het hele seizoen en je kan genieten van 3 gratis proeflessen. Iedereen van harte welkom.
Aikido is een manier om zich te verdedigen tegen agressie, maar daar stopt het niet. Naast het ontwikkelen van soepelheid, snelheid, en uithouding, wordt er nadruk gelegd op zelfontplooiing, discipline en zelfkennis. Aikido is ook een filosofie die diepe indrukken achterlaat op de beoefenaar. Het is dus geen sport, maar een discipline die als hoofddoel heeft, niet het leren vechten, maar een volledige beheersing van zichzelf op mentaal,fysiek en spiritueel vlak.

Aikido is niet alleen efficiënt, maar ook een manier om je lichaam in goede conditie te houden en een leven lang gezond te blijven, niet alleen door de gezonde bewegingen, maar ook via methoden die in het Oosten sinds eeuwen aangewend worden om het eigen lichaam te verzorgen en zonodig te genezen. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, lichaamsbouw of kracht. Er wordt gewerkt met respect voor de partner en voor het eigen lichaam. Beginners en gevorderden trainen en evolueren samen. Aikido kent geen competitie of wedstrijdvorm.

Aikido iets voor jou ? Gewoon doen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar sportcomplex De Bres
Mgr. Scenciestraat
1500 Halle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 september 2019 tot 30 juni 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 170,00 €; Kinderen tot 12 jaar: 75,00 €
€ 170,0
Organisatie Halse Aikidoclub Musashi
Contact info@aikidohalle.be
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Lessen Aikido Musashi Halle op UiTmetVlieg.be