U bent hier:

Les Rois Vagabonds - Concerto pour deux clowns (8+) - circus/familie

Theatervoorstelling Circus

Een topvoorstelling met mime, acrobatie, bijzondere effecten en klassieke muziek staat op het programma, maar hier zijn de muzikanten… twee clowns!
Les Rois Vagabonds zijn een vreemd stel. Een mooie, in-witte-poederdoos-gevallen aristocrate, met viool en 17de-eeuwse pruik, ontmoet een onhandige boerenkinkel. Met rode neus, schmink en extravagante kostuums laten ze het publiek lachen, maar tegelijk tonen ze iets diepers. Ze nemen ons mee in een verhaal over het leven, over onze menselijke onhandigheden, verdriet en blijdschap, de liefde en de dood… En tonen ons zo een stukje van ons ‘mens’-zijn.

Laat je dus niet in het ootje nemen. Deze clowns zijn top-mimespelers, geniale komieken, hilarische acrobaten en virtuoze muzikanten. In 2013 wonnen ze de Publieksprijs in Avignon en sindsdien toeren ze de wereld rond met hun 'Concerto pour deux clowns'.

Aanbevolen voor kinderen vanaf 8 jaar.

Van en met: Julia Moa Caprez en Igor Sellem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Lokeren
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 14,00 €; Vriendenpas: 13,00 €; -12: 8,00 €
€ 14,0
Organisatie Cultuurcentrum Lokeren
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Les Rois Vagabonds - Concerto pour deux clowns (8+) - circus/familie op UiTmetVlieg.be