U bent hier:

Les Choses de Rien - L'ABSOLU (za 26/10 - 22.00u.)

L’Absolu is een pakkende solovoorstelling in een speciaal ontworpen twaalf meter hoge silo. Een intense ervaring waarbij de grenzen tussen podium, zaal, artiest en publiek verdwijnen.


“L’Absolu raakt je door zijn originaliteit, zijn radicaliteit, zijn intensiteit […] Een poëtische, zintuiglijke ‘big bang’. […] L’Absolu is het werk van een échte artiest.” Le Monde over L’Absolu.


Treed binnen in de silo. Binnen herinnert niets je aan de industriële buitenkant. Via een wenteltrap klim je hoger en al snel ontdek je dat er niet alleen diep beneden iets gebeurt, maar dat er overal in dit ronde universum iets te beleven valt. Want creatief brein en acrobaat Boris Gibé neemt je mee op reis naar de diepste verlangens van de mens en de tegenstrijdigheden in het leven. Het ene moment is Boris Gibé ver weg, beweegt hij in de diepte, en dan is hij weer heel dichtbij. Met onder andere luchtwerk, contorsie en illusie creëert Gibé de absolute circussensatie van dit moment!


Boris Gibé liet zich licht inspireren door ‘Sacrifice’ van de Russische regisseur Andrei Tarkovski, over een oude schrijver eenzaam op een eiland. Mooie beelden, een indringende gewaarwording, de bijzondere silo en de setting door dreigende muziek en weinig licht maken dit tot een machtige ervaring die niemand missen mag!
 

Info

Waar Provinciaal Domein Dommelhof - Silo Les choses de Rien
Toekomstlaan 5
3910 Neerpelt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 26 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 12,00; Online - Standaard: 12,00
€ 12,0
Reservaties
Organisatie Provinciaal Domein Dommelhof
Contact theateropdemarkt@limburg.be
011805002
Links