U bent hier:

Leonore Spee en Misja Nolet

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

How To Be (a feminist) is een associatieve storm aan gedachten over kleur, privilege, onrecht, opgroeien en activisme. Een theatraal relaas van twee vrouwen op zoek naar gelijkheid.
Leonore Spee en Misja Nolet onderzoeken het zelfbeeld van de progressieve witte Nederlander. Wat gebeurt er met dit zelfbeeld wanneer het geconfronteerd wordt met racisme in het eigen denken? In hoeverre zijn we bereid naar onszelf te kijken en privileges op te geven? Hoe verhouden we ons tot een koloniaal verleden en tot racistische tradities? How To Be (a feminist) is een associatieve storm aan gedachten over kleur, privilege, onrecht, opgroeien en activisme. Een theatraal relaas van twee vrouwen op zoek naar gelijkheid.


Leonore Spee is in 2018 afgestudeerd aan de opleiding Kleinkunst aan het Conservatorium van Antwerpen. Ze is maker schrijver en muzikant (Teletext). Als schrijver was ze dit jaar resident bij uitgeverij de Standaard.


Misja Nolet studeert in 2019 af aan de opleiding Kleinkunst aan het Conservatorium van Antwerpen. Eerder dit jaar maakte ze samen met Sanne Smits de solo IK WIL en liep ze als speler stage bij Orkater.

Info

Links
Waar C.O. Nova
Schijfstraat 105
2020 Antwerpen
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 29 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: € 12,00; Vvk: € 10,00; Kansentarief: € 2,00
€ 12,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie ontmoetingscentrum Nova

Taaliconen

Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed. Meer info
Trefwoorden a-kaart, vier taaliconen