U bent hier:

Lentercursus tekenen en schilderen in het Kasteel Sterckshof

Cursus of workshop Schilderkunst

James Jones is een Britse kunstschilder en leraar die cursussen tekenen en schilderen geeft in het prachtige Kasteel Sterckshof bij Antwerpen. Met een methode uit de 17e eeuw leren studenten tekenen en schilderen naar de werkelijkheid met natuurlijk licht. James werkt samen met de studenten, zodat ze kunnen leren dankzij zijn voorbeeld maar ook dankzij zijn vakkundig advies en raad. Gedurende de cursussen ontwikkelen studenten hun oog om toonwaarden, proporties en schaal te zien en te begrijpen. Zij werken met houtskool, pastel en olieverf.
Studenten kunnen kiezen tussen gipstekenen, stilleven, portretschilderen en tekenen en modeltekenen (indien beschikbaar). Altijd werken naar het leven, zonder foto's te gebruiken.

Cursussen worden aangeboden van maandag tot vrijdag tijdens de paasvakantie. De basisprijs begint op 400 euro per week (30 uur), en studenten kunnen zich aanmelden voor één week of twee. Cursussen worden gegeven in het Engels en zijn geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Meer informatie over het oeuvre en de methode van James kunt u vinden op zijn website - www.jamesjonesfineart.com.
Alle cursussen worden in het Engels gegeven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kasteel Sterckshof
Hooftvunderlei 160
2100 Deurne (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 400,00 €
€ 400,0
Contact info@jamesjonesfineart.com
0494861265
Links