U bent hier:

Lente enzo

Tentoonstelling Schilderkunst

Dompel jezelf onder in de eerste zonnestralen van de lente, geniet van een drankje aan de prachtige locatie van de St-Rochuskerk, laat je meevoeren naar zuiderse sferen met de zwoele achtergrondmuziek... en last but not least: heb even het gevoel dat de tijd stil staat, en omring je door het prachtige decor van onze kunsttentoonstelling!
Dit buurtfeest is gratis en open voor iedereen. Georganiseerd door vzw de Vijver en buurtwerk 't Pleintje, om de buurtbewoners van Deurne te laten kennismaken met het talent in onze voorziening, en natuurlijk met elkaar!

Het evenement vindt plaats op het pleintje voor de St-Rochuskerk bij goed weer. Bij slecht weer is iedereen welkom in buurtwerk 't Pleintje. Lopende van 15u - 20u. Er zullen kunstwerken worden tentoon gesteld van onze cliënten van vzw de Vijver, alsook van andere Deurnese kunstenaars. Wees welkom om te midden van dit alles vrijblijvend een drankje te komen nuttigen met gezellige achtergrondmuziek!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-Rochuskerk
Sint-Rochusstraat 79
2100 Deurne (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie vzw de Vijver
Contact buurtwerk@devijvervzw.be
0491903355
Trefwoorden gezellig, jong en oud, kinderen, muziek, vzw de vijver, buurt, t pleintje, tentoonstelling, kunst, kunstenaars, drankje, deurne, wat, te, doen, feest, Buurtfeest, buurtfeest gratis voor iedereen, buurtfeesten, Kindergrime, optreden, koffie enzo