U bent hier:

LENNY & DE WESPEN [dernière]

Concert Pop en rock

Lenny & de Wespen zijn terug van weggeweest! Na een pauze van 8 jaar, heeft de band rond Lennaert Maes er opnieuw helemaal zin in. In Bierbeek spelen De Wespen de dernièrre van hun theatertournee. Voor de gelegenheid brengen ze niemand minder dan Riet Muylaert en Niels Boutsen met zich mee.
Lenny & de Wespen zijn terug van weggeweest! De band rond Lennaert Maes speelde samen van 2004 tot 2009. In die periode namen ze twee cd’s op en stonden ze op de affiches van Dranouter, Gentse Feesten, Nekka-Nacht en Boterhammen in het park. Acht jaar later komt de band terug met een nieuw album. Na al die tijd hebben de heren er opnieuw veel zin in.

'Zin' is dan ook de titel van hun nieuwe plaat. De eerste single 'Jij' belandde intussen al op twee compilatiecd's en de singles 'Einde van de rit' en ‘Hey Marie’ reden maanden rondjes in de Vlaamse Ultratop. In Bierbeek spelen De Wespen de dernière van hun theatertournee. Voor de gelegenheid brengen ze niemand minder dan Riet Muylaert en Niels Boutsen met zich mee.

van en met Lennaert Maes (zang en gitaar), Steven Vervaet (toetsen en gitaar), Andries Boone (viool, mandoline, mandola en accordeon), Mathias Moors (bas) en Bert Huysentruyt (drums en trompet)

www.lennyendewespen.be

Info

Waar theaterzaal de borre
Speelpleinstraat 10
3360 Bierbeek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 4 mei 2018
Prijs
vriendenprijs: € 11.00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC De Borre
Links
Trefwoorden vivavlaanderen, feest van de folk