U bent hier:

Lekkere lunch

Als je niet op tijd luncht, is de kans groot dat je een paar uur na het ontbijt gaat snoepen. En als je te vroeg luncht, zal je waarschijnlijk rond een uur of 4 gaan snoepen. Een gezonde, voedzame, gevarieerde en uitgebalanceerde middagmaaltijd is daarom een belangrijke overbruggingsmaaltijd tussen ontbijt en avondmaal!
Maar elke dag boterhammen eten word je snel beu. Gelukkig zijn er eindeloos veel
lunchgerechten die je makkelijk zelf kan maken en al dan niet kan meenemen naar
je werk. Tijdens deze kookworkshop gaan we op zoek naar originele en vooral heerlijk gezonde lunchpakketten. We halen onze inspiratie uit lunchpakketten vanuit de hele wereld. Poké bowls, bentoboxen, salads in a jar, groentespreads, wraps,… wat dit allemaal betekent en veel belangrijker hoe ze smaken en zelf te maken zijn, ontdekken jullie tijdens de workshop. Na de workshop hebben deze lunchboxen geen geheimen meer voor jullie. Kwestie van eens iets anders te eten dan een boterham met een schel hesp of kaas en vooral om met een grote glimlach en boordevol energie aan de middagshift te beginnen. Kleine waarschuwing: zorg wel dat je bestand bent tegen de hongerige blikken van je collega’s, moest je het lunchpakket mee naar het werk nemen!

Zelf mee te nemen
• Mesje
• Plankje
• Dunschiller
• Handdoek
• Keukenschort
Reserveren is verplicht
Voor 22 april via overschrijving van het juiste bedrag op de rekening BE50 7372 2418 3918

Info

Waar Gildenhuis
VRIJSTRAAT 1
9200 Appels

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 25 april 2019
Prijs
Leden Landelijke Gilden en hun gezin: 15 euro.Niet-leden: 20 euroHierin zitten alle ingrediënten. De kosten voor de lesgever en de zaal nemen wij voor onze rekening.Drank aan democratische prijzen.
€ 15,0
Organisatie Provinciaal bestuur Provinciaal Bestuur Landelijke Gilden Oost-Vlaanderen
Contact willem.mesuere@landelijkegilden.be