U bent hier:

Lefto presents NCHTWNKL feat Niels Broos & Jamie Peet + Kurt Broken

+1 punt

Concert Hip hop, rnb en rap

Met NCHTWNKL roepen we samen met Lefto een nieuw feestconcept in het leven. Op regelmatige basis organiseren we clubavonden waarbij we de meest scherpe liveacts van het moment combineren met opmerkelijke dj’s in de Brusselse scene.
 

Niels Broos & Jamie Peet
Niels Broos en Jamie Peet zijn twee wondermuzikanten. Beiden hebben ze hun geluid en stijl en kunnen zichzelf tot de meest invloedrijke muzikanten van Nederland rekenen. Enkele maanden geleden besloot het duo het podium te delen. Ze maakten meteen indruk op festivals als Mondriaan Jazz festival en Transition festival. Hun muziek is volledig geïmproviseerd en doet op bepaalde momenten denken aan Taylor McFerrin en Marcus Gilmore, al is de invloed van Autechre en Aphex Twin nooit ver weg. Het duo ontpopte zich tot het ultieme hedendaagse geluid van de Nederlandse underground.

Kurt Broken
De veelzijdige in Brussel gevestigde dj, Kurt Broken, is steeds op zoek naar nieuwe pareltjes, undergroundklassiekers of onuitgegeven materiaal. Hij groeide op in Parijs, waar hij met de hiphopcultuur werd groot gebracht en zijn eerste dj-ervaring opdeed. Na verschillende mixtapes en liveshows met underground rapartiesten, besloot hij zich op zijn dj-sets te concentreren die hij erg eclectisch aanpakt; van rap tot house en van boogie tot broken beat.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Voorverkoop: 10,00 €

€ 10,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

Reservaties
  • Bel naar 02-548.24.24
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Ancienne Belgique
Contact info@abconcerts.be
Links
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS