U bent hier:

Lef! (6+)

6 jaar

Theatervoorstelling 1.3.0.0.0

Laura van Hal maakt nieuw circus, waarbij ze acrobatiek, jongleren en clownstechniek met dans en theater mengt. Lef! is een spectaculaire circustheatervoorstelling voor lefgozers of watjes, voor avonturiers of thuisblijvers, waarin vijf stoere acrobaten op het randje balanceren. In grappige en herkenbare scènes ontdek je dat bang zijn voor het vreemde of het onbekende een slechte raadgever is en je best wel eens buiten de lijntjes mag kleuren.

Lef! is een spectaculaire circustheatervoorstelling voor lefgozers of watjes, voor avonturiers of thuisblijvers, waarin vijf stoere acrobaten op het randje balanceren.

Laura van Hal maakt nieuw circus, waarbij ze acrobatiek, jongleren en clownstechniek met dans en theater mengt. In een nostalgisch ingerichte gymzaal oefenen twee duo’s hun acrobatische hoogstandjes. De vrouwen klimmen op de schouders van de mannen en staan vervolgens met hun voeten op de handen van hun partner. Ze werken rustig hun oefeningen af, totdat er een onbekende man met rugzak opdaagt. Ze ervaren deze nieuweling eerst als een bedreiging, maar wanneer de meisjes hem leuk vinden… gaan de poppen aan het dansen.

In grappige en herkenbare scènes, vol acrobatie en machtsspelletjes, ontdek je dat bang zijn voor het vreemde of het onbekende een slechte raadgever is en je best wel eens buiten de lijntjes mag kleuren!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum De Adelberg
Adelbergpark 1
3920 Lommel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 14 april 2019
Leeftijd 6+
Prijs € 6,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum De Adelberg Lommel
Contact info@ccdeadelberg.be
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Lef! (6+) op UiTmetVlieg.be