U bent hier:

Leeslamp | Els Snick over Radetzkymars | Online

Leesgroep de Leeslamp gaat digitaal en nodigt literair vertaalster en voorzitster van het Joseph Roth-genootschap Els Snick uit voor een lezing en nabespreking over het werk van de Joods- Oostenrijkse schrijver en journalist. Vanuit haar grote passie voor de auteur gaat zij dieper in op de stilistische kracht, de vlijmscherpe analyse en kritische geest in zijn oeuvre. Het verband tussen zijn biografie, zijn journalistieke werk en zijn romans vormt meestal de rode draad van haar lezingen. In 2020 verscheen van haar hand een nieuwe vertaling van Roths Radetzkymars (1932). Voldoende stof voor een boeiende literatuurrijke avond! Het boek vooraf lezen hoeft niet maar vormt een meerwaarde.
Deze lezing gaat online door via het platform Zoom. Een camera en microfoon zijn niet onmisbaar. Een stabiele internetverbinding en pc, laptop of tablet wel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Online event
Online event
9100 Sint-Niklaas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 20 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie de Bib Sint-Niklaas
Contact bibpubliekswerking@sint-niklaas.be
03 778 34 00
Trefwoorden 9100bib, leeslamp, deBib, online