U bent hier:

Leesgroep BibArt bespreekt 'Zomervacht'

+1 punt

De dertienjarige Brian woont bij zijn vader op een afgelegen terrein in een caravan. Brians verstandelijk en fysiek beperkte broer Lucien brengt zijn dagen door in een instelling. Een renovatie tijdens de zomer maakt het noodzakelijk dat Lucien elders wordt opgevangen. De vader, vooral gemotiveerd door de in het vooruitzicht gestelde vergoeding, haalt Lucien naar de caravan en maakt de jonge Brian verantwoordelijk voor de verzorging van zijn broer.
Maar hoe praat je met iemand die niet spreekt? Hoe zorg je voor iemand van wie je niet weet wat hij nodig heeft? Hoe maak je de juiste keuzes als je zelf nog zo veel moet ontdekken? Over zulke vragen laat Zomervacht van Jaap Robben je nadenken.
De leesgroep van de bib van Haaltert komt een vijftal keer per jaar samen op woensdagavond van 20 tot 22 uur om over boeken te praten. Alle genres komen aan bod. De titels worden in overleg met de groep gekozen. De bibliotheek zorgt ervoor dat elk lid van de leesgroep een exemplaar van het boek kan lezen.
De leesgroep komt in 2020 samen op 9 september, 14 oktober en 2 december, telkens om 20 uur in de bibliotheek van Haaltert.
Geïnteresseerd? Kom zeker een keer luisteren. Iedereen is van harte welkom, ook wie geen lid is van de bib. Deelnemen aan de leesgroep kost 2 euro per avond (drankje inbegrepen).
De bijeenkomsten gaan door in de grote zaal boven de bib zodat iedereen op een veilige afstand van elkaar kan zitten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Haaltert
Achterstraat 2
9450 Haaltert

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 2,00 €

€ 2,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Bibliotheek Haaltert
Contact bibliotheek@haaltert.be
053 85 86 60
Trefwoorden bibart, leesgroep

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS