U bent hier:

Leesclub • Late dagen

Lezing of congres Literatuur

Zin om met een glaasje wijn in de ene hand, en het boek in de andere, onder leiding van Paul De Dijn, jouw leeservaringen met andere lezers te delen?
Met Paul De Dijn en een glas wijn

Zin om met een glaasje wijn in de ene hand en het boek in de andere, onder leiding van Paul De Dijn, jouw leeservaringen met andere lezers te delen?


Literaire lezing Bernard Dewulf en Delphine Lecompte inbegrepen

Voorafgaand aan het gesprek met Bernard Dewulf en Delphine Lecompte (op 23 januari) organiseren we een leesclub rond het boek Late dagen. Met een ticket van deze leesclub kan je een gratis ticket voor de lezing afhalen aan het onthaal van de bib of cc de Kern.


Late dagen

Als je een gezin krijgt, verandert alles, zo liet Bernard Dewulf zien in Kleine dagen, het even succesvolle als fijnzinnige boek waarin hij beschreef wat het vaderschap betekent.

Nu, in Late dagen, zijn de kinderen ouder en kiezen ze een eigen invulling van de dagen en de nachten. En dan maakt opvoeding steeds vaker plaats voor de tikkende tijd. Soms is de man toeschouwer, soms neemt hij deel en soms ligt hij wakker. Melancholie kleurt deze Late dagen. Bernard Dewulf verwoordt zijn dagen in een boek dat van het dagdagelijkse iets unieks maakt. Met zijn poëtische en schilderachtige pen geeft hij kleur aan dingen die we allemaal kunnen zien, als we goed kijken.

Info

Waar Bibliotheek Wilrijk
Bist 1
2610 Wilrijk
Wanneer
Prijs
Basistarief: € 6,00; voorverkoop: € 5,00; vt statuut: € 2,00
€ 6,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie cultuurcentrum De Kern
Links

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 150 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas