U bent hier:

Leer programmeren met CodeFever in Groot-Bijgaarden - CodeKraks Level 1 (10-12 jaar)

10 jaar

Lessenreeks Computer en techniek

Ben jij een digitale duizendpoot die gebeten is door het computervirus? Kriebelt het bij jou om ‘de binnenkant’ van de computer te ontdekken? Wil je zelf spelletjes leren maken? CodeFever leert je écht programmeren! Dat is niet alleen supercool, maar ook nog eens erg belangrijk voor later. Leren programmeren is dé basisvaardigheid van de toekomst. Het wordt ook wel het nieuwe lezen en schrijven genoemd.
Per level van 10 lessen leren we je de basisconcepten van programmeren en krijg je zo de '21st century skills' mee! Hoe meer levels je volgt, des te slimmere programmeur je uiteraard wordt!

Gespecialiseerde leerkrachten (ICT-leerkrachten of programmeurs) leren je al spelenderwijs, op een leuke en coole manier, de spannende wereld van programmeren ontdekken. Je kan ook altijd thuis verder oefenen op ons online leerplatform met leuke digitale spelletjes te maken en te spelen.

Heeft je kind nog geen ervaring met programmeren? Geen probleem! Voor level 1 is geen voorkennis nodig.

Inschrijven voor deze lessenreeks kan via www.codefever.be. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 12? Dan krijg je een fiscaal attest van 11,20 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 112 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Don Bosco Groot-Bijgaarden
Brusselstraat 283
1702 Groot-Bijgaarden (Dilbeek)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Zaterdag van 11:00 tot 12:30
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 10+
Prijs
Basistarief: 240,00 €
€ 240,0
Reservaties
Organisatie CodeFever VZW
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Leer programmeren met CodeFever in Groot-Bijgaarden - CodeKraks Level 1 (10-12 jaar) op UiTmetVlieg.be