U bent hier:

Leer programmeren met CodeFever in Gent - ByteBusters Level 1 (8-10 jaar) op zaterdag, 09u15-10u45

8 jaar

Cursus of workshop Computer en techniek

Ben jij een digitale duizendpoot die gebeten is door het computervirus? Kriebelt het bij jou om ‘de binnenkant’ van de computer te ontdekken? Wil je zelf spelletjes leren maken? CodeFever leert je ècht programmeren! Niet alleen supercool, maar ook nog eens erg belangrijk voor later. Leren programmeren is dé basisvaardigheid van de toekomst. Het wordt ook wel het nieuwe lezen en schrijven genoemd.
Per level van 10 lessen leren we je de basisconcepten van programmeren en krijg je zo de 21st century skills mee! Hoe meer levels je volgt, des te slimmere programmeur je uiteraard wordt!

Gespecialiseerde leerkrachten (ICT-leerkrachten of programmeurs) leren je al spelenderwijs, op een leuke en coole manier, de spannende wereld van programmeren ontdekken. Je kan ook altijd thuis verder oefenen op ons online leerplatform met leuke digitale spelletjes te maken en te spelen.

Inschrijven voor deze lessenreeks kan via www.codefever.be. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 12? Dan krijg je een fiscaal attest van 11,20 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 112 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Hogeschool Gent campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 23 september 2017 tot 16 december 2017
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 240,00 €
€ 240,0
Reservaties
Organisatie CodeFever VZW
Trefwoorden programmeren voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Leer programmeren met CodeFever in Gent - ByteBusters Level 1 (8-10 jaar) op zaterdag, 09u15-10u45 op UiTmetVlieg.be