U bent hier:

Leer programmeren met CodeFever in Boom - ByteBusters Level 1 (8-10 jaar)

8 jaar

Cursus of workshop Computer en techniek

Ben jij een digitale duizendpoot die gebeten is door het computervirus? Kriebelt het bij jou om ‘de binnenkant’ van de computer te ontdekken? Wil je zelf spelletjes leren maken? CodeFever leert je écht programmeren! Niet alleen supercool, maar ook nog eens erg belangrijk voor later. Leren programmeren is dé basisvaardigheid van de toekomst. Het wordt ook wel het nieuwe lezen en schrijven genoemd.
Per level van 10 lessen leren we je de basisconcepten van programmeren en krijg je zo de '21st century skills' mee! Hoe meer levels je volgt, des te slimmere programmeur je uiteraard wordt!

Gespecialiseerde leerkrachten (ICT-leerkrachten of programmeurs) leren je al spelenderwijs, op een leuke en coole manier, de spannende wereld van programmeren ontdekken. Je kan ook altijd thuis verder oefenen op ons online leerplatform door leuke digitale spelletjes te maken en te spelen.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 12? Dan krijg je een fiscaal attest van 11,20 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 112 euro.

Info

Waar Atheneum Boom
Jan Baptist Davidstraat 2, 2850 Boom
2850 Boom

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Woensdag van 15:00 tot 16:30
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: € 240.00
€ 240,0
Reservaties
Organisatie CodeFever VZW
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Leer programmeren met CodeFever in Boom - ByteBusters Level 1 (8-10 jaar) op UiTmetVlieg.be