U bent hier:

Leán

+1 punt

Concert Jazz en blues 1.8.4.0.0 

Op het programma staan gitaarwerken van Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Mediterrane afkomst in combinatie met een jazzy contrabas en handpercussie
Leán is het trio van Silke Clarysse, Otto Kint en Gielis Cautaers. In 2014 ontmoetten ze elkaar in het Brusselse en besloten om samen hun passie voor wereldmuziek naar buiten te brengen. Op het programma staan gitaarwerken van Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Mediterrane afkomst in combinatie met een jazzy contrabas en subtiele handpercussie. Begin september 2016 bracht Leán zijn eerste album uit, genaamd Pangea.


De drie jonge muzikanten hadden reeds de eer concerten te verzorgen verspreid over heel België zoals in Dranouter, Kaléidoscope de la Guitare, ’t EY, ’t Smiske, Yellowtime Festival, GC De Muze, GC De Markten, enz. En waren te gast op het Safaricom International Jazz Festival in Nairobi, Kenia. In januari 2019 bracht het trio hun tweede album uit, getiteld Jarabi.


Silke studeerde klassieke gitaar aan het Lemmensinstituut in Leuven bij Raphaella Smits en Adrien Brogna. Gielis volgde er slagwerk bij Leo Ouderits en ging nadien jazzvibrafoon studeren bij Guy Cabay aan het Conservatoire de Bruxelles. Otto studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel bij Christophe Wallemme en Bart Denolf.

Info

Waar Huiskamerconcert
Weggevoerdenstraat 53
9400 Ninove
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 2 februari 2020
Prijs
Basistarief: € 14,00; Reductie: € 13,00; -26 jaar: € 7,00; Vriendenpas: € 11,20

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Plomblom Ninove
Links
Trefwoorden Uitpas regio Dender

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS