U bent hier:

Le Temps d'une Chanson

Concert Amusementsmuziek

« Le temps d'une chanson » neemt je mee op een muzikale reis door het Parijs van de jaren '40 en '50. Gudrun Roos en Rein De Vos zijn gebe´ten door het Franse lied: van Edith Piaf en Charles Aznavour over Yves Montand en Juliette Gre´co, tot Jacques Brel en Marcel Azzolla. Tijd voor romantiek, kaarslicht, een glaasje wijn en heerlijke muziek.
Een vrouw en een man, een stem en een accordeon.
Gudrun Roos en Rein De Vos zijn gebe´ten door het Franse lied: van Edith Piaf en Charles Aznavour over Yves Montand en Juliette Gre´co, tot Jacques Brel en Marcel Azzolla... Alle groten passeren de revue!
« Le temps d'une chanson » neemt je mee op een muzikale reis terug in de tijd, walsend doorheen de straten en langs de rivier van Parijs, naar het Montmartre van de jaren '40 en '50.
Zangeres Gudrun Roos en accordeonist Rein De Vos studeerden jazz aan het conservatorium van Gent. Met heel wat podiumervaring in verschillende groepen hebben ze zich elk ontwikkeld tot ervaren en flexibele muzikanten in diverse genres. Hun gedeelde passie voor het Franse chanson hebben ze samengebundeld in een intieme, charmante show.
Tijd voor romantiek, kaarslicht, een glaasje wijn en heerlijke muziek, tijd voor : « Le temps d'une chanson » ..
Allez venez, entrez, chantez!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar De Brug Kluisbergen
Brugzavel 25C
9690 Kluisbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 11 februari 2017
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basisprijs: € 10; - 18 jaar: € 5
€ 10,0
Organisatie Cultuurraad Kluisbergen