U bent hier:

Lastige Lusten - komedie

Theatervoorstelling Humor comedy

Een succesvol getrouwde zakenman krijgt te maken met ernstige slaapkamerproblemen. Hij neemt het heft in eigen handen en overtuigt zijn vrouw om hem te helpen. De oplossing zorgt voor ongekende lachsalvo’s… Het koppel start namelijk een ‘doe het zelf’ sekstherapie...
Lastige Lusten - Verhaal

een absurde komedie
Een succesvol getrouwde zakenman krijgt te maken met ernstige slaapkamerproblemen. Nochtans is hij al enkele jaren gelukkig getrouwd met zijn behulpzame vrouw, de moeder van zijn opgroeiende kinderen. Een mislukking, in om het even welk onderdeel van zijn leven, is nooit een optie voor hem geweest. Hij neemt daarom het heft in eigen handen en overtuigd zijn vrouw om hem te helpen. De oplossing zorgt voor ongekende lachsalvo’s… Het koppelt start namelijk een ‘doe het zelf’ sekstherapie, beschreven in het succesvolle boek “Elk zijn fantasie”.

Het resultaat is een mix van uit de hand gelopen fantasieën, doorbroken taboes en verborgen verlangens. Kort samengevat krijgt de toeschouwer te maken met een slaapkamer vol ongewenste bezoekers en ‘lastige lusten’.

Deze absurde komedie is een creatie voor Vlaanderen maar kende reeds ongeziene successen in Polen, Brazilië, New York , Stockholm, Kopenhagen, Japan, enz… Een lachsucces dat je moet gezien hebben!


Lastige Lusten - CastLUDO HELLINX
Ludo is bekend geworden door Flikken. Hij vertolkte ook verschillende gastrollen in Matroesjka's, Louis Louise, FC De Kampieoenen,... In het theater speelde hij Kiekeboe en voor Studio 100 werkte hij mee aan Dobus. Vanaf november 2012 is Ludo dagelijks te zien in Familie.

MARC LAUWRYS
Studeerde Kleinkunst en werd bekend door zijn televisierollen in Familie, Spoed,... In het theater werkte hij mee aan grote musicals zoals The Lion King, Les Misérables,... Was onlangs nog te zien als Manuel in de Vlaamse versie van Fawlty Towers.

MIEKE BOUVE
Haar bekendste rollen speelde Mieke in Merlina, Thuis, Spring en Wittekerke. Gastrollen speelde ze in Familie, Witse, Flikken, Aspe,... In Gent en omstreken staat ze regelmatig op de planken met het Vernieuwd Gents Volkstoneel van Bob De Moor.

ANN DE WINNE
Ann speelde bij het Koninklijk ballet van Vlaanderen talloze musicals, zoals Jekyll & Hyde, The sound of music, enz... Ze werkte mee aan De tovenaar van Oz en Daens. Regelmatig gast bij Luc Caals en speelde de komedies Schone schijn en Pak de poen.

DIRK LAVRYSEN
Dirk Lavrysen heeft ervaring met komedies, zoals Een raar koppel en Verkeerd verbonden. Verder kennen we hem van F.C. De Kampioenen, Thuis en kreeg hij vaste rollen in Lili & Marleen en recent nog in Grappa op VTM.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Elckerlyc
Frankrijklei 85
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 maart 2013 tot 31 maart 2013
Prijs € 19,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie De Komedie Compagnie
Links