U bent hier:

Land's end - Katelijne Verbeke e.a.

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Niets zo absurd als de waarheid, dat is het credo van theatergezelschap Berlin dat in Land’s End een blik werpt op de zogenaamde pannenkoekenmoord, een moordzaak die zich afspeelt pal op de grens tussen België en Frankrijk.
Berlin maakt er een tragikomische whodunit van, met Katelijne Verbeke als opdrachtgeefster voor de moord op haar man. Superspannend, multimediaal videotheater. In Land's End worden de betrokkenen bij de moordzaak jaren later weer terug samengebracht. Het publiek komt zowel in contact met voorwerpen van de plaats delict en kan uitzonderlijk mee binnen in de verhoorkamer.

Berlins filmisch-journalistieke theater valt moeilijk in één zin te beschrijven: zwevend tussen documentaire en theater tonen ze de absurditeit van de realiteit. Eens je Berlin gezien hebt, kan je niet anders dan fan zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC 't Vondel
J. Possozplein 40
1500 Halle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 15 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie CC 't Vondel