U bent hier:

lancering wandelnetwerken "Groot Saeftinghe" en "Moervaartvallei"

Wie de laatste maand ging wandelen in het Waasland merkte ze misschien al op, de knooppuntpaaltjes van Toerisme Oost-Vlaanderen. Want jawel, het laatste jaar werd er hard gewerkt aan twee nieuwe wandelnetwerken en de lancering ervan komt nu echt wel dichterbij. Eind oktober worden de twee nieuwe wandelnetwerken onthuld. De netwerken ‘Moervaartvallei’ en ‘Grenspark Groot Saeftinghe’ liggen vanaf dan helemaal klaar om ontdekt te worden. Samen zijn ze goed voor 420 kilometer aan bewegwijzerde wandelpaden langs knooppunten. Ze gidsen wandelaars dwars door de natuurlijke pracht van polders, meersen en zandduinen, van Wachtebeke tot Prosperpolder, van de grens met Zeeuws-Vlaanderen tot de Linie van Eksaarde.
De twee netwerkkaarten worden verkocht voor de prijs van 6 euro elk. Samen met de lancering van de twee netwerken, komt meteen ook een wandelgids uit met vijf wandelroutes op de twee netwerken. Ook die gids kost 6 euro en ligt vanaf eind oktober in de rekken. Wie het hele pakket ineens wil kopen, krijgt een voordeelprijs. Wil je op de hoogte blijven van deze actie, schrijf je dan in op de digitale nieuwsbrief van Toerisme Oost-Vlaanderen via www.routen.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Moerbeke
Statiestraat 4
9180 Moerbeke-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 november 2020 tot 31 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 6,00 €; pakket 2 kaarten + gids: 15,00 €
€ 6,0
Reservaties