U bent hier:

Laïs zingt kleinkunst

+1 punt

Concert Pop en rock

Tot vreugde van velen en met frisse zin en grote geestdrift nemen de dames van Laïs terug hun toevlucht tot het Nederlands. Want de moedertaal kruipt waar zij niet gaan kan, en de wereld van de Vlaamse en Nederlandse kleinkunst is rijk en veelzijdig, op het mateloze af zelfs. Met deze tour deelt Laïs haar hoogstpersoonlijke lievelingsliedjes met het publiek. 

Laïs brengt liedjes uit andere tijden, klank geworden herinneringen, of liedjes die simpelweg te goed zijn om ze niet te spelen. Liedjes van levende legendes als Boudewijn de Groot, Herman van Veen en Willem Vermandere, evenals liedjes van reeds onsterfelijk geworden artiesten als Ramses Shaffy en Wannes Van de Velde. Maar ook nummers van de nieuwe generatie - denk aan Eefje De Visser en Ellen Schoenaerts - worden voorzien van die zo gesmaakte, geheel en al unieke en wonderbaarlijke Laïs-toets.

Na de Kleinkunst tour in ‘grote’ bezetting van het voorjaar van 2018, kiest Laïs voor dit najaar voor een ‘intiemere’ vorm met Tom Theuns, Wim De Busser en Esther Lybeert als hun compagnons de route.zang Nathalie Delcroix, Jorunn Bauweraerts & Esther Lybeert / zang & gitaar Tom Theuns / toetsen Wim De Busser / © Koen Bauters
lais.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sint-Quintinuskathedraal
Vismarkt
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 22,00 €; -25: 22,00 €; +65: 22,00 €

€ 22,0

Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 4,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CCHA / cultuurcentrum Hasselt
Trefwoorden Limburg, Hasselt, toerisme

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS