U bent hier:

Lady Linn, Stijn Meuris, e.a. - Murderballads Extended

Concert Pop en rock Amusementsmuziek

Na een eerste geslaagde tournee met ‘Murderballads’, wagen Lady Linn en co zich opnieuw aan een muzikale bloederige tocht langs true crime-slachtoffers. Bloedmooi!

True Crime vertaald in muziek met songs die aan je ribben blijven plakken ... Freaks, minnaars, slechte verliezers, griezels, sociopaten en andere mensen die soms dodelijk uit de hoek durven komen, dartelen op de scène.

De huis-, tuin- en keukenmoord wordt niettemin ook fel bezongen. We bieden een garantie op slachtoffers. Laat dat vooral geen domper zetten op de feestvreugde.

Lady Linn, Gregory Frateur, Klaas Tomme, Stijn Meuris, Bart Van Lierde en Karel De Backer breien een vervolg aan hun eerste succesvolle ‘Murderballads’. Want ze hebben zin om deze bloederige tocht nog eens over te doen. Ook weer in Vilvoorde met nieuw materiaal maar ook met een aantal nummers die erom schreeuwen om weer een plaatsje te krijgen op de playlist.

‘Murderballads Extended’ wordt bloedmooi.

Info

Waar cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Standaard: 24.00 €;65+: 23.00 €;-26: 23.00 €;Lerarenkaart / VPK: 23.00 €;Abo 4+ prijs: 19.20 €;Abo 8+ prijs: 16.80 €;Abo 12+ prijs: 16.80 €
€ 24,0
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be
Trefwoorden vivavlaanderen