U bent hier:

Ladies Breakfast - Vrouwenpraat zonder taboes

Cursus of workshop Persoon en relaties

Ladies Breakfast is een gezellig ontbijtmoment onder vrouwen.
Elk onderwerp is er toegestaan, niets is taboe.
We genieten ervan ons samen te zijn met gelijkgestemden en praten ongecensureerd over wat er zich momenteel in ons leven voordoet. Doorheen erkenning en herkenning keer je huiswaarts met nieuwe inzichten en een opgeladen batterij. En wie weet is dit wel niet de start van een toffe vriendschap.
In de dagelijkse drukte hebben we dikwijls niet veel tijd om stil te staan bij wat nu echt belangrijk is, waar onze energie naartoe gaat en hoe goed of slecht het wel niet gaat met onze emoties.
Tijdens Ladies Breakfast willen we jullie de kans geven om in een veilige omgeving, omringd door gelijkgestemden, even je verhaal te delen en stil te staan bij wat er diep vanbinnen in ons omgaat.
Je wordt er ontvangen door Nathalie Rassauw en Griet Vanhooren, beide enthousiaste dames die de kracht van verbinding door en door kennen en er hun missie van maken om dit met anderen te delen.
Elk ontbijtmoment zal voorgedragen worden door een persoonlijke getuigenis. Nadien is er ruim de tijd om samen onze ervaringen te delen. Uiteraard mag je ook enkel luisteren :)
De Ladies Breakfast gaat door op 2 locaties :
In groepspraktijk Alterna - Gezond op maat te Sint-Niklaas op maandag
11/2
18/3
29/4
In Centrum Beweeg en Groei te Astene op woensdag
13/2
20/3
15/5
Telkens van 9u tot 11u
Deelnemen kost 25 € (ontbijt inbegrepen)
of 65 € voor drie ontbijtmomenten naar keuze.
Er is plek voor maximum 15 deelnemers in Deinze / 10 in St. Niklaas
Op maandag 11/2 vertelt Nathalie Rassauw hoe een afspraak bij een loopbaancoach haar leven op zijn kop zette. Weliswaar in de positieve zin doch niet zonder de nodige weerstanden, angsten en intense emoties. Een persoonlijk verhaal dat gaat van een complex nieuw-samengesteld gezin en een relationele burn-out naar een echtscheiding en totale carrière-switch. Zij vertelt je ook graag wat vandaag haar missie is met Huis van de Vrouw.

Op woensdag 13/2 vertelt Griet Vanhooren over Juli 2013: het begin van wat een zalige zomervakantie moest worden.....
Het liep anders. Diagnose borstkanker: mallemolen van opnames, behandelingen, donkere gedachten en overweldigende emoties.....
Doorheen het proces leerde ze zichzelf nog beter kennen, een rollercoaster van onmacht, boosheid, kwetsbaarheid en angst. Een combinatie van medische vooruitgang, ondersteunende begeleiding en heel veel vriendschap hielpen haar er doorheen en brachten haar tot waar ze nu sta...
Aangezien iedereen op de één of andere manier in contact komt met borstkanker, wil zij graag kort haar verhaal met jullie delen....

Positieve ondersteuning in deze verhalen zet ons allen een eind op weg! Nadien praten we na over de thema's die jullie op die dag raken.

Nathalie is aanwezig op elke Ladies Breakfast, Griet is onze gastvrouw in Deinze maar zal haar verhaal ook in Sint Niklaas delen op maandag 29 april.

Volgende sprekers worden ten gepaste tijde aangekondigd.

Wij hopen jullie talrijk te inspireren !
Griet Vanhoren - Beweeg en Groei
Nathalie Rassauw - Huis van de Vrouw

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Alterna
Casinostraat 15
9100 Sint-Niklaas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 11 februari 2019
Leeftijd 25+
Prijs
Basistarief: 25,00 €
€ 25,0
Reservaties
Links