U bent hier:

Lacrima - Compagnie Cecilia

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Een onstuimig lamento over het niet zo poëtische bestaan in de sociale buurten, een rauwe maar tegelijk naar verlossing zoekende elegie over moeders en hun kinderen, hulpeloosheid en verslavingen, de zichtbare en onzichtbare littekens en bovenal het mekaar kwijtraken en verliezen in het leven en de dood... Een pure Arne Sierens met straffe spelers in een unieke enscenering.
WO 26/09/12
DO 27/09/12
VR 28/09/12
ZA 29/09/12


Lacrima - Compagnie Cecilia

Tekst en regie
Arne Sierens

Met
Jan Hammenecker
Sayaka Kaiwa

Choreografie
Ted Stoffer

Muziek
Jean-Yves Evrard

Scenografie
Guido Vrolix

Een man belooft aan zijn ex-lief haar verdwenen zoon in de stad te gaan zoeken. Hoewel hij gezworen had er nooit nog een voet te zetten, keert hij terug naar de wijk waar hij opgroeide, het lelijke reservaat waarin ze alle niewaards en overbodigaards in sociale complexen steken en waar hij ooit al zijn illusies heeft verloren.
Het was een verhaal dat al langer sluimerde bij Arne Sierens en waar hij al verschillende keren aan begonnen was. Na een brainstorm met filmmaker Felix Van Groeningen (Dagen zonder lief, De Helaasheid der Dingen), vond hij plots de sleutel hoe hij het moest vertellen: rechtdoor en zonder franjes, poëzie of metaforen.
Lacrima is een onstuimig lamento over het niet zo poëtische bestaan in de sociale buurten, een rauwe maar tegelijk naar verlossing zoekende elegie over moeders en hun kinderen, hulpeloosheid en verslavingen, de zichtbare en onzichtbare littekens en bovenal het mekaar kwijtraken en verliezen in het leven en de dood...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kunstencentrum De Werf
Werfstraat 108
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 26 september 2012 tot 29 september 2012
Prijs
9 € (werfkaart / com-pas / 65+ / studenten jonger dan 26 jaar) 7 € (jonger dan 21 jaar)
€ 12,0
Organisatie Kunstencentrum De Werf
Contact reservatie@dewerf.be
050 330529
Links
Trefwoorden theater, de werf, FP