U bent hier:

Laat Me

9 jaar

Vandaag de dag zijn er oneindig veel mogelijkheden, de wereld ligt aan je voeten. Maar als je alle keuze van de wereld hebt, hoe zorg je dan dat je dicht bij jezelf blijft?
Isabelle Beernaert wist op jonge leeftijd al wat haar stem was en is nooit gestopt om deze te volgen. Als meisje van acht jaar stapt zij vanuit Kortrijk op de trein naar Antwerpen om haar passie, haar zielsverlangen, te volgen. Ze weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken en gelooft dat dit voortkomt uit de bezieling waarmee iets wordt gecreëerd. De passie, de liefde, de intentie die erachter zit, de roep van je hart. Laat Me staat in het teken van een zoektocht naar je diepste zelf, om los te komen van alle overtuigingen die zijn ingeprent, maar je bewust te worden van wie jij werkelijk bent, in die kracht te gaan staan en vanuit deze overtuiging te leven, vanuit je ziel.

Voor Laat Me heeft choreografe Isabelle Beernaert zich laten inspireren door de grootmeesters van het Nederlandstalig en Vlaams chanson en componisten van eigen bodem. Laat je meeslepen door dans op prachtige klassiekers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Stadsschouwburg Antwerpen
Theaterplein 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 16 november 2019 tot 17 november 2019
Leeftijd 9+
Prijs
Basistarief: 31,00 €; 2e rang: 36,00 €; 1e rang: 42,00 €
€ 31,0
Reservaties
Organisatie Dancers on Stage
Trefwoorden dans, theater, muziek, ballet, antwerp
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Laat Me op UiTmetVlieg.be