U bent hier:

La Paloma Dorada - Kadril & Centro Asturiano de Bruselas

Concert Folk en wereldmuziek

De weg naar Santiago is lang. De weg die Kadril bewandelt is zo waar nog langer. In ‘20 trekken de minnestrelen van Kadril al ruim veertig jaar rond. De pioniers van de Vlaamse folk lieten zich altijd leiden door hun vele ontmoetingen, verschillende culturen, heel veel muziek en blijvende vrienden. Zij lieten liederen van de Lage Landen klinken in het Vlaamse land, in alle uithoeken van Europa, tot het uiterste puntje van Denemarken en zelfs de kaap van Zuid-Afrika.

Nu nemen ze de draad op van een van hun meest ambitieuze projecten, ontstaan uit een samenwerking met Brusselse, Galicische en Spaanse vrienden. Het muzikale pad naar het verre Galicië, de wieg van La Paloma Negra, loopt over Frankrijk, Biarritz, de bergketen Picos de Europa en zo verder tot in Asturië, de plek waar dezelfde vogels vliegen, waar de duif een gouden kleur krijgt, de muziek een Keltische kleur behoudt en Kadril z'n eigen groet brengt.

sites.google.com/view/kadril/

 

Info

Links
Waar CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 24 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie CC De Factorij
Trefwoorden folk, Muziek , Asturië