U bent hier:

L’Alba (COR) - À principiu

Zes zangers/muzikanten die het authentieke Corsica alle eer aandoen, dat is de toverformule van L’Alba. Met respect voor de muzikale tradities van hun eiland verbluffen ze met eigen hedendaagse composities. Reeds van bij de eerste noten vinden hun betoverende stemmen en eclectische instrumenten de weg naar je hart.
De muzikanten van L'Alba putten uit de vocale traditie van paghjella (driestemmige polyfonieën) en voegen daar geluiden uit India en het Middellandse Zeegebied aan toe.
Hun nieuwe album À principiu (2020) wordt een unieke blend van pure polyfone zang, mediterrane klanken en een indrukwekkende waaier aan instrumenten.
Met Sébastien Lafarge (harmonium, zang), François Guironnet (klarinet, pivana, zang), Eric Ferrari(basgitaar, zang), Ghjuvan Francescu Mattei (gitaar, zang), Nicolas Torracinta (gitaar, zang), Laurent Barbolosi (viool, zang)

I.S.M. TOERNEE MONDIAL

www.l-alba.com
www.toerneemondial.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 17,00 €; +65: 16,00 €; -26: 9,00 €
€ 17,0
Reservaties
Organisatie Ter Vesten
Trefwoorden muziek