U bent hier:

Kwartslag

+1 punt

Canto Ostinato
De Nederlandse componist Simeon ten Holt wordt vaak in één adem vernoemd met namen zoals Steve Reich en Philip Glass – kopstukken uit het Amerikaanse minimalisme. En dat is niet onterecht. Net zoals zijn overzeese collega’s slaagt ten Holt er op meesterlijke wijze in om ganse muziekstukken op te bouwen uit een minimum aan muzikaal materiaal. In Canto Ostinato, dat bestaat uit 106 losse muzikale bouwstenen, bepalen de uitvoerders zelf het verloop van het werk. Zo wordt elke uitvoering uniek. Alsof dat nog niet genoeg was, brengt Kwartslag dit bijzondere werk volledig op percussie-instrumenten. Tegelijkertijd creëert een schilder live op het podium een gigantisch doek. Een muzikaal avontuur dus, zowel voor de uitvoerders als voor het publiek!
UiTPAS
Wie in aanmerking komt voor het kansentarief, geniet van 80% korting op vertoon van de UiTPAS. Tickets aan kansentarief zijn enkel verkrijgbaar aan de balie van Tickets Gent.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC het Marca
Maarkeweg 65 A
9680 Maarke-Kerkem (Maarkedal)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 12,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Gent Festival Van Vlaanderen
Trefwoorden gent festival van vlaanderen, Gent Festival, Festival in Oost-Vlaanderen, Muziekfestival2019, muziek, maarkedal, percussie-instrumenten, Schilder

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS