U bent hier:

Kunsttentoonstelling INSIDE in de Japanse Tuin

+1 punt

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

Van 25 juni tot 25 augustus geniet je in de Japanse Tuin van de kunsttentoonstelling INSIDE van het Vedic Art Collectief. De collectie zal tentoon worden gesteld op verschillende plekken binnen de Japanse Tuin.
Vedic Art is een kunstvorm waarbij het proces belangrijker is dan het resultaat. Het Vedic Art Collectief is een verzameling kunstenaars met een achtergrond in Vedic Art, die elkaar hebben gevonden in een collectieve onderneming, een "Moai". Met hun tentoonstelling INSIDE hopen zij de dialoog aan te gaan met bezoekers over de inspiratie en creativiteit die wij allen van binnen bezitten.

Tijdens de tentoonstelling zullen er in het theehuis, ceremoniehuis en door de tuin heen werken van het collectief tentoon worden gesteld. De tentoonstelling is inbegrepen bij de prijs van een toegangsticket en kost voor bezoekers niks extra.

Openingsuren op Nationale Feestdag 21 juli; O.L.V. Hemelvaart 15 augustus: 13u-17u

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Japanse Tuin
Gouverneur Verwilghensingel 23
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 25 juni 2019 tot 25 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Senioren 65+, groepen van meer dan 15 personen: 4,50 €; Studenten met studentenkaart: 1,00 €; Kinderen tot 12 jaar; UiTpas Hasselt; Klasse Lerarenkaart; cosplay; Riebedebie pas: 0,00 €

€ 6,0

Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: € 1,2

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Japanse Tuin
Contact japansetuin@hasselt.be
011 23 96 66
Links
Trefwoorden Japanse Tuin Hasselt, vedic art, Kunst, Tentoonstelling, kunsttentoonstelling, japanse tuin, UitpasHasselt, visitlimburg

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS