U bent hier:

Kunstfotograaf Eddy Verloes versus kunstschilder Luc-Peter Crombé

Tentoonstelling Fotografie

Eddy Verloes stelt zijn kunstfoto’s tentoon van de zee en de duinen van De Haan, Bredene en Oostende. De dramatiek van zijn zwart-witfoto’s van de storm die op het strand aan de Noordzee in januari 2018 lelijk huis heeft gehouden, gaan in dialoog met de schilderijen van Luc-Peter Crombé, gerenommeerd kunstschilder van de vierde generatie van Latemse schilders en leerling van Constant Permeke en Jos Verdegem.
Anne Meerbergen - die in 2018 enorm veel lof kreeg met haar debuutbundel “Aanmoederen” - schrijft gedichten bij de foto’s van Eddy Verloes. Samen werken ze aan een foto- en gedichtenboek dat eind 2019 bij Uitgeverij P zal gepubliceerd worden. De expo “Zeezucht” is gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van het CC Staf Versluys te Bredene van 28 april tot 2 juni 2019.
Vernissage: zaterdag 27 april 2019 om 16 u. ingeleid door burgemeester Steve Vandenbergh en schepen van cultuur Alain Lynneel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar MEC Staf Versluys
Kapelstraat 76
8450 Bredene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 28 april 2019 tot 2 juni 2019
Organisatie Gemeentebestuur Bredene
Contact 059/561960
Trefwoorden kunstfotografie, expositie, zee, Zwart-Wit Fotografie, belgische kunstschilder, Luc-Peter Crombé, Eddy Verloes, Anne Meerbergen, Noordzee, Bredene, Oostende, storm, duinen, poezie, beeldgedichten, foto-en gedichtenexpositie, Latemse school