U bent hier:

Kunstenfestival Watou 2012

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

In de zomer van 2012 kan u in Watou opnieuw op verschillende locaties zowel jonge als gevestigde kunstenaars en dichters ontdekken.Samen met een professionele gids of met de hulp van de suppoosten op de locaties kan u het parcours op eigen tempo volgen.Naast een spannend tentoonstellingsparcours kiest het Kunstenfestival voor diverse bijzondere activiteiten tijdens de weekends.
Ook bij deze editie trekken poëzie en beeldende kunst een markante lijn door het grensdorp Watou. De deelnemende kunstenaars, dichters, illustratoren en performers zetten een tiental karakteristieke locaties naar hun hand, in een boeiende dialoog Tussen Taal en Beeld.
Deze zomer biedt Watou zich aan als open ontmoetingsplaats tussen kunstenaars, dichters, toeschouwers en lezers. Met als voornaamste resultaat: een conversatie over toevallige ontmoetingen en de dingen die niet echt voorbijgaan...

Speciaal voor de jongste bezoekers ontwikkelde Jeugd & Poëzie een bezoek op kindermaat. Een boekje vol raadselachtige vragen, gekke hersenkronkels en grappige opdrachtjes daagt hen uit om op pad te gaan tussen de werken van het Kunstenfestival. Op elke locatie staat een klein rood koffertje vol materiaal, waarmee de kids aan de slag kunnen om de opdrachtjes te maken.
Het boekje kan je gewoon aan het onthaal vragen.


Psssssst: ook dit jaar kan je in Watou op zoek gaan naar de schatkist van Vlieg!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Diverse locaties
Watouplein 1
8978 Watou

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 7 juli 2012 tot 2 september 2012
Prijs € 10,0
Organisatie vzw P'ART
Contact info@kunstenfestivalwatou.be
Links
Trefwoorden VisualArts