U bent hier:

Kunstendag voor kinderen @ WIELS

+1 punt

We organiseren voor Kunstendag voor kinderen drie ateliers voor kinderen tot 12 jaar (en hun ouders), die telkens aan één van onze tentoonstellingen zijn gelinkt. Er zijn twee lopende tentoonstellingen, die van de schilder René Daniëls en van de kunstenaar Koenraad Dedobbeleer. Er zullen ook kortfilms vertoond worden ism Filem'on.
Tijdens de Kunstendag voor kinderen, nodigen we drie kunstenaars uit om ons de tentoonstellingen op een andere manier te doen beleven, op maat van kinderen (en hun ouders). Kom onze tentoonstellingen ontdekken en geniet van de doorlopende ateliers tussen 13u en 18u. De tentoonstelling van het werk van René Daniëls neemt ons mee naar ruimtes die zweven, zwemmen en die zich vermenigvuldigen. De tweede tentoonstelling is die van de kunstenaar Koenraad Dedobbeleer, een Belgisch kunstenaar die design, sculptuur en verschillende manieren van tentoonstellen onderzoekt. Het laatste atelier zal zich in het gebouw zelf afspelen.

In de voormiddag vertoont Filem'on een selectie kortfilms geïnspireerd door het werk van René Daniels, voor kinderen vanaf 4 jaar.

Info

Waar Wiels - Centrum voor hedendaagse kunst
Van Volxemlaan 354
1190 Vorst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: € 10,00; Kinderen: € 0,00

€ 10,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Wiels - Centrum voor hedendaagse kunst
Contact welcome@wiels.org
023400052
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten. Meer info
Trefwoorden twee taaliconen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kunstendag voor kinderen @ WIELS op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS