U bent hier:

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Sinterklaasambiance / The Peatles (families met kinderen)

3 jaar

Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang al hun speelgoed af te nemen en ze enkel te laten spelen met muziekinstrumenten. Op een dieet van speculaas en marsepein zwoegden ze uren, dagen en maanden en eindelijk... 'The Peatles' zijn geboren! Deze knotsgekke bende zwarte pieten zette ondertussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein.
Dit schoenenvullend, schoorsteenklauterend en snoepstrooiend zootje ongeregeld brengt een originele mix van oude en splinternieuwe Sinterklaasliedjes, dit alles op ludieke wijze aan elkaar gespeeld door het kruim uit de zwarte pietenwereld.

Laat je jongste gasten genieten van een interactieve show waarbij ze helemaal uit hun dak gaan op de stevige (peper)noot muziek waar ook de Sint zo gek van is.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Theaterzaal Roxy
Stationsstraat 29
9140 Temse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 18 november 2018
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 9,00 €; red.: 7,00 €; abo/groep+12/Gezinsbond: 6,00 €; Familiekaart (max 5 personen): 30,00 €
€ 9,0
Reservaties
Organisatie Gemeentelijk Cultuurcentrum Temse
Links
Trefwoorden kunstendag voor kinderen, huisvanhetkindtemse, 0-2 jaar, 3-5 jaar, 6-8 jaar, 9-11 jaar
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Sinterklaasambiance / The Peatles (families met kinderen) op UiTmetVlieg.be