U bent hier:

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Picasso's sculpturen / Mooss (6 tot 9 jaar)

6 jaar

Cursus of workshop Creativiteit

De naam Pablo Picasso doet zeker een belletje rinkelen: één van de bekendste kunstenaars uit de twintigste eeuw. Picasso is vooral bekend als schilder terwijl hij ongelofelijk veelzijdig was. Wat je misschien niet weet… Picasso maakte wel duizend fantastische sculpturen. Hiervoor gebruikte hij niet enkel typische beeldhouwmaterialen zoals hout, steen of klei. Ook ijzer, ja zelfs papier en recyclage-spullen hoorden bij zijn favoriete materialen.
In deze workshop duiken we het atelier in en onderzoeken we verschillende materialen en technieken, met een eigen beeldhouwwerkje als resultaat.

Om 16u30 tonen we graag wat de kinderen gemaakt hebben, met een hapje en een drankje voor zowel de kinderen als de ouders.

Schrijf jouw creatieveling in door een mailtje te sturen naar jeugddienst@wortegem-petegem.be. Vermeld daarbij de naam, voornaam en geboortedatum van jouw kind.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar OC Rozenhof
Rozenhof 126
9790 Wortegem-Petegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie gemeente Wortegem-Petegem
Trefwoorden 9790WPVT, kunstendag voor kinderen, 6-8 jaar, 9-11 jaar
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Picasso's sculpturen / Mooss (6 tot 9 jaar) op UiTmetVlieg.be